Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/comuni.cat/:/home/comuni.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/comuni.cat/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/Integrations/Bookings.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/comuni.cat/:/home/comuni.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/comuni.cat/web/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 ENGLISH FOR FUN & WORK & TRAVEL | Escola Idiomes Barcelona

Parlaràs des del primer dia! El nostre enfocament comunicatiu anima i motiva a tots els alumnes, fins i tot als principiants, a participar de forma activa en totes les classes.

T’ajudarem a guanyar confiança a l’hora de parlar, escoltar i escriure. Augmentaràs el teu vocabulari i milloraràs la teva precisió gramatical i la pronunciació, d’una manera participativa i activa a l’aula. Reforçaràs i ampliaràs el teu coneixement per poder defensar-te en situacions laborals o bé poder viatjar arreu del món.

Modalitats: Presencial, Online i Mixte

Intensitat: 3 hores setmanals en dos dies

Combinació de dies:

• dilluns i dimecres

• dimarts i dijous

• dissabtes matí

Horaris:

• Matí: 09:30 – 11:00

• Tarda: 19:00 – 20:30 / 20:30 – 22:00

Hora extra gratuïta de conversa

Destinataris: Aquest curs està dirigit a adults de totes les edats i nivells, tan si són principiants com si ja tenen uns coneixements molt avançats d’anglès. Estan pensats per combinar-los amb la vida privada i laboral de cada alumne.

Seguiment de les classes: Els alumnes reben cada dia de classe un e-mail amb la següent informació: assistència, el que s’ha fet a classe i les tasques per repasara a casa.

Avaluacions: Al finalitzar cada trimestre escolar els alumnes faran un avaluació i rebran a casa l’informe respectiu. Aquest avaluacions es fan per tenir un seguimente més acurat del alumne i poder ajudar-lo en els aspectes que més li costen.

El fil conductor a les classes és la conversa. Avançaràs pas a pas i amb seguretat i confiança alhora que faràs créixer la teva fluïdesa de forma gradual i sense pausa durant el curs. Participaràs d’una forma activa a l’aula.

Reserva la teva Plaça

Reserva la teva

Places imitades

Demana més informació i t’assessorarem sense cap compromís:

    He llegit i accepto les condicions

    Posa't a prova!

    Fes la prova de nivell sense cap compromís i et direm com estas. Serem molt sincers!