Aconsegueix d’una manera senzilla i eficaz el First Certificate, l’Advanced o el Proficiency, títol de Nivell B2,C1 i C2 respectivament.

Els cursos extensius inicien a l’octubre i acaben al juny, estan pensats perquè ho puguis combinar amb la teva vida privada, estudiantil o laboral, sense que el fet d’assitir a classe no et destorbi per les altres activitats que fas diàriament.
Segueixen el calendari escolar i esta dividit en 3 trimestres a el final dels quals fem exàmens del mateix format que els exàmens oficials de Cambridge.

99% d’aprovats als exàmens oficials

Tenim un 99% d’aprovats als exàmens oficials i la gran majoria ho fa amb bona nota, mínim un B. Degut a que els exàmens que fem són del mateix format que els exàmens oficials de Cambridge aconseguim que els alumnes siguin capaços de dominar l’expressió oral(speaking), la comprensió oral(listening), l’expressió escrita(writing) i la comprensió escrita(reading).
A més a més a mitjans de febrer fem el MOCK exam de forma voluntària pels alumnes que volen presentar-se a les convocatòries de finals de juny o començament de juliol.

Modalitats: Presencial, Online i Mixta

Intensitat: 3 hores setmanals en dos dies + 1 hora extra

Combinació de dies:

• dilluns i dimecres

• dimarts i dijous

• dimecres i divendres

Horaris:

• Matí: 09:30 – 11:00

• Migdia: 15:15 – 16:45

• Tarda: 19:00 – 20:30 / 20:30 – 22:00

Hora extra voluntària i gratuïta de conversa tots els divendres

Fes la prova de nivell i et direm a quan estas d’aconseguir el certificat de Cambridge

És gratuïta i no et compromet a res.

free level test

Reserva La Teva Plaça

Reserva La Teva

Places limitades

    He llegit i accepto les condicions