Vine a jugar, imaginar, crear, aprendre i ser feliç, t’esperem a l’Escola Comunica’t!

Aprendre un idioma és l’oportunitat perfecte per desenvolupar habilitats artístiques, tecnològiques i cognitives des de ben petits. Juntament amb les tècniques d’expressió i valors humans, els nens van creixent i desenvolupant-se amb el màxim de coneixements pel seu futur de forma natural i divertida.

Adaptem el contingut per edats i oferim els següents cursos:

– Creative English Class (ages 3 – 5)

– Creative English Class (ages 6 – 8)

– Creative English Class (ages 9 – 12)

A l’Escola Comunica’t innovem cada any i no dubtem en introduir a les classes d’anglès nous recursos tan artístics com tecnològics. Per aixó cada curs és diferent i molt divertit. Esta dissenyat especialment perquè els nens tinguin moltes estones de diversió amb diferents activitats i jocs.

Amb una temàtica innovadora on les noves tecnologies i les arts escèniques tenen presencia a l’aula, els nens interaccionen amb temes que els hi agraden i amb valors actuals com: l’ecologia, el reciclatge, l’amor pel planeta, les diferents tradicions culturals etc. i valors de sempre com: compartir, l’amistat, la família, la constància, l’esforç etc.

Per aquest motiu usem tots els recursos educatius que tenim al nostre voltant, des de codificació de robots amb colors fins a tècniques d’interpretació teatral per fer diàlegs. Treballem al voltant de diferents temes i fem projectes en equip relacionats amb ells. Aprenem el nou vocabulari i expressions de forma espontània.

Contacta’ns

  He llegit i accepto les condicions

  Usem tots els recursos educatius que tenim al nostre voltant 😍 📏📐✂ 💻 🤖💗🎭

  THEATER. Escollim un tema interessant sobre el qual preparem diàlegs en anglès, els practiquen i sobretot fem èmfasis en la pronunciació i entonació. El resultat final és una performance teatral que representem a classe.

  GAMES. Aprenem anglès jugant. Els jocs estan presents en tot moment i en diferents formats: BOARD GAMES, VIDEO GAMES, OUTDOOR GAMES etc.

  ROBOTS & CODING. Fem un projecte en anglès i si es necessari construïm un robot amb material reciclat i el programem. introduïm conceptes de codificació. L’Ozobot és programa dibuixant amb colors.

  MUSIC. Aprenem vocabulari i expressions en anglès a traves de la música, les cançons i el ball.

  ARTS & CRAFTS. Fem manualitats que utilitzem en  en diferents  activitats per desenvolupar la creativitat i l’expressió artística de cada nen al mateix temps que aprenem nou vocabulari en anglès. Usem materials reciclats per pe treballar els valors ecològics i respecte al nostre planeta i els seus habitants.

  CINEMA. Inventem una història amb personatges i guions en anglès on els alumnes s’aprenen i practiquen ja sigui per relatar la història en veu en off o per ser ells mateixos els actors protagonistes. Tot aixó filmat com si es tractés d’una pel•lícula.