Amb una metodología amena i divertida, refermem i reforcem el seu anglès en la seva última etapa de primària perquè tinguin una base sòlida abans de que comencin la secundària.

Usem noves eines tecnològiques, artístiques i lúdiques per motivar als alumnes i crear a classe un entorn participatiu on tots els alumnes tinguin l’oportunitat d’expressar-se i col·laborar en totes les activitats.

HORARIS

(hores / setmana)

Dilluns – Dimecres

16:45 a 17:30

(1h30min/set.)

Dimarts – Dijous

16:45 a 17:30

(1h30min/set.)

Dilluns – Dimecres

17:30 a 18:30

(2h/set.)

Dimarts – Dijous

17:30 a 18:30

(2h/set.)

Dilluns – Dimecres

17:30 a 19:00

(3h/set.)

Dimarts – Dijous

17:30 a 19:00

(3h/set.)

Per un sol dia a la setmana sol·liciteu informació a recepció per email o al 934 262 479.

Objectiu: Oferir una base sòlida en anglès que ajudarà als estudiants a agafar confiança i perdre la vergonya alhora de desenvolupar-se i parlar en aquest idioma. Augmentarà el seu vocabulari i expressions i millorarà la seva precisió i pronunciació, d’una manera participativa i activa a l’aula. Preparem els aumnes per a la secundària.

Metodologia: Les classes són amenes i divertides. El nostre enfocament comunicatiu anima i motiva a tots els estudiants, fins i tot als principiants, a participar de forma activa en totes les classes. El fil conductor a les classes és la conversa. Els alumnes avancen amb seguretat i els seus coneixements i habilitats creixent de forma gradual durant el curs.

Seguiment de les classes: Els pares reben cada dia de classe un e-mail amb la següent informació: assistència, el que s’ha fet a classe i les tasques per repasara a casa.

Avaluacions: Al finalitzar cada trimestre escolar els alumnes faran un examen d’avaluació i rebran a casa l’informe respectiu. Aquest exàmens són del mateix format que dels exàmens oficials de Cambridge (Starters, Movers, Flayers).

Duració i calendari: El curs té una durada de 9 mesos i mig i esta dividit en 3 trimestres. Comencen a mitjans de setembre seguint el calendari escolar i acaben al juny.

Contacta’ns

    He llegit i accepto les condicions

    BeautyPlus_2018110212595379