Creixen i aprenen amb els amics sense adonar-se’n a traves de jocs on els protagonistes són ells. A classe juguen, salten, imiten, canten, ballen, pinten, etc. s’ho passen pipa.

Cada dia amb la professora descobreixen noves emocions a través de les paraules, les expressions i dels jocs. No hi ha guanyadors ni perdedors simplement , col·laboren, comparteixen i es diverteixen tots junts en anglés.

HORARIS

(hores / setmana)

Dilluns – Dimecres

16:45 a 17:30

(1h30min/set.)

Dimarts – Dijous

16:45 a 17:30

(1h30min/set.)

Dilluns – Dimecres

17:30 a 18:30

(2h/set.)

Dimarts – Dijous

17:30 a 18:30

(2h/set.)

Objectiu: Aconseguir incorporar des de ben petits un altre idioma en els primers anys de la seva formació perquè creixin amb ell i l’assimilin de forma innata i natural fent un ús més fluid del vocabulari i de les expressions apresses.

Metodologia: Les classes són amenes i divertides. Es basen en el joc i l’imitació per aprendre la llengua anglesa de forma natural tenint en compte el ritme de cada alumne i pensant activitats per aquestes edats. Creem un entorn on els nens es trobin còmodes amb altres nens perquè vegin l’anglès de forma natural com un idioma més a utilitzar igual que el materna i el patern.

Seguiment de les classes Els pares reben cada dia de classe un e-mail amb la següent informació: assistència, el que s’ha fet a classe i les tasques pe repasara a casa.

Avaluacions orals: Al finalitzar cada trimestre els pares reben l’informe d’avaluació del seu fill i de les proves orals que han fet.

Duració i calendari: El curs té una durada de 9 mesos i mig i esta dividit en 3 trimestres. Comencen a mitjans de setembre seguint el calendari escolar i acaben al juny.

Contacta’ns

    He llegit i accepto les condicions

    IMG-20191210-WA0017