A l’Escola Comunica’t hem preparat el casal d’estiu 100% en anglès més divertit i original de Barcelona. Pensat especialment per a que els nens tinguin moltes estones de diversió amb activitats guiades i jocs.

Treballem al voltant de diferents temes i fem jocs i projectes en equip relacionat amb ells. Aprenem nou vocabulari i expressions de forma espontània.

També usem les noves tecnologies perquè els nens interactuen amb elles en diferents projectes adequats a totes les edats.

Horaris:

• Matí: 09:00 – 13:30

• Tot el dia: 09:00 – 16:30 (*)

Preu matí: 122€ / setmana.

Preu tot el dia: 161€ / setmana.

5% de descompte per germà.

(*) Acollida gratuïta fins les 17:00. Hauran de portar el dinar de casa.

Dins del casal d’estiu d’anglès tenim el campus, anomenat Tecnology Camp que està destinat als nens d’entre 10 i 12 anys. Siguin quines siguin les seves aficions, personalitats o gustos es divertiran mentre aprendre i practiquen anglès i alhora també aprenen a usar la tecnologia en diferent tallers i projectes molt divertits combinat amb activitats i jocs a l’aire lliure.

Setmanes per escollir

- Setmana 1 del 27/06 - 01/07
- Setmana 2 del 04/07 - 08/07
- Setmana 3 del 11/07 -15/07
- Setmana 4 del 18/07 - 22/07
- Setmana 5 del 25/07 - 29/07

Vine a jugar, imaginar, crear, aprendre i ser feliç, t’esperem al casal de l’Escola Comunica’t!

Contacta’ns

  He llegit i accepto les condicions

  ACTIVITATS EN ANGLÈS

  ACTIVITATS

  Aprenem anglès jugant. Els jocs estan presents en tot moment i en diferents formats: BOARD GAMES, VIDEO GAMES, OUTDOOR GAMES etc.

  Aprenem vocabulari i expressions en anglès a traves de la música, les cançons i el ball.

  Inventem una història amb personatges i guions en anglès que els alumnes s’aprenen i practiquen ja sigui per relatar la història en veu en off o per ser ells mateixos els actors. Tot aixó filmat com si es tractés d’una pel•lícula.

  Cada setmana escollim un tema interessant sobre el qual preparem diàlegs en anglès, els practiquen i sobretot fem èmfasis en la pronunciació i entonació. El resultat final el mostrem l’últim dia de la setmana fent una petita representació.

  Fem un projecte en anglès i si es necessari construim un robot amb material reciclat i el programem. introduim conceptes de codificació.

  Fem manualitats que utilitzem en totes les activitats per desenvolupar la creativitat de cada nen al mateix temps que aprenem nou vocabulari en anglès. Totes les manualitat les fem amb materials reciclats per cuidar el planeta.