CASAL D’ESTIU EN ANGLÈS


BE HAPPY! BORING SUMMER? NO, THANK YOU!

Complim amb totes les mesures d’higiene i seguretat  de protecció contra el Covid-19 (consulta-les aquí)

 

CASAL D’ESTIU 100% EN ANGLÈS

Per què el nostre casal?

A l’Escola Comunica’t hem preparat el nostre casal d’estiu en anglès molt divertit i original, disenyat especialment per a que els nens tinguin moltes estones de diversió i se sentin nens de veritat, on descobreixin el món amb les nostres activitats guiades i també amb estones de joc lliure. No voldran que s’acabi mai!

Amb una temàtica innovadora, els nens interactuen amb una diversitat d’activitats i temes que els hi agraden alhora que treballem valors actuals com: l’ecologia, el reciclatge, el fet de compartir i estalviar energia pel benefici del planeta etc.

Cada setmana escollim un tema diferent i fem un projecte en equip relacionat amb ell. Aprendrem nou vocabulari i expressions de forma que les puguem parlar espontàniament.

Les sortides les  farem als parcs propers al nostre centre. Així, aprofitem el bon temps per realitzar diverses activitats a l’aire lliure on practicarem vocabulari i expressions en anglès del projecte global de la setmana. Aquestes estones a l’aire lliure els nens podran esbargir-se tan com vulguin.

Vine a jugar, imaginar, crear, aprendre i ser feliç, t’esperem al casal de l’Escola Comunica’t!

Horaris:

• Matí: 09:00 – 13:30

• Tot el dia: 09:00 – 16:30 (*)

Preu matí: 110€ / setmana.

Preu tot el dia: 155€ / setmana.

Preus especials per les setmanes amb 4 dies.

Flexibilitat. Possibiltat  d’inscriure’s per setmanes individuals. No és necessari l’assistència en setmanes correlatives. Acollida en horari complert  fins a les 17h (de 16:30 a 17:00)  sense cost extra.

10% de descompte pel segon germà.

Les sortides les  farem als parcs propers al nostre centre. Així, aprofitem el bon temps per realitzar diverses activitats a l’aire lliure on practicarem vocabulari i expressions en anglès del projecte global de la setmana. Aquestes estones a l’aire lliure els nens podran esbargir-se tan com vulguin.

(*) Si els nens s’inscriuen al casal d’estiu en anglès pel dia complet, hauran de portar el dinar de casa.

 

CALENDARI (per setmanes)

Setmana 01: del 31/08 al 04/09.

Setmana 02: del 07/09 al 11/09.

Demana més informació:

He llegit i accepto les condicions

Activitats 100% en ANGLÈS

Aprenem anglès jugant. Els jocs estan presents en tot moment i en diferents formats: BOARD GAMES, VIDEO GAMES, OUTDOOR GAMES etc.

Aprenem vocabulari i expressions en anglès a traves de la música, les cançons i el ball.

Inventem una història amb personatges i guions en anglès que els alumnes s’aprenen i practiquen ja sigui per relatar la història en veu en off o per ser ells mateixos els actors. Tot aixó filmat com si es tractés d’una pel•lícula.

Cada setmana escollim un tema interessant sobre el qual preparem diàlegs en anglès, els practiquen i sobretot fem èmfasis en la pronunciació i entonació. El resultat final el mostrem l’últim dia de la setmana fent una petita representació.

Fem un projecte en anglès i si es necessari construim un robot amb material reciclat i el programem. introduim conceptes de codificació.

Fem manualitats que utilitzem en totes les activitats per desenvolupar la creativitat de cada nen al mateix temps que aprenem nou vocabulari en anglès. Totes les manualitat les fem amb materials reciclats per cuidar el planeta.

Cursos


News