CASAL D’ESTIU EN ANGLÈS A L’ESCOLA COMUNICA’T


Aprenem anglès jugant. Els jocs estan presents en tot moment i en diferents formats: BOARD GAMES, VIDEO GAMES, OUTDOOR GAMES etc.

Aprenem vocabulari i expressions en anglès a traves de la música, les cançons i el ball.

Inventem una història amb personatges i guions en anglès que els alumnes s’aprenen i practiquen ja sigui per relatar la història en veu en off o per ser ells mateixos els actors. Tot aixó filmat com si es tractés d’una pel•lícula.

Cada setmana escollim un tema interessant sobre el qual preparem diàlegs en anglès, els practiquen i sobretot fem èmfasis en la pronunciació i entonació. El resultat final el mostrem l’últim dia de la setmana fent una petita representació.

Fem un projecte en anglès i si es necessari construim un robot amb material reciclat i el programem.

Fem manualitats que utilitzem en totes les activitats per desenvolupar la creativitat de cada nen al mateix temps que aprenem nou vocabulari en anglès. Totes les manualitat les fem amb materials reciclats per cuidar el planeta.

 

CASAL D’ESTIU EN ANGLÈS

A l’Escola Comunica’t innovem dia a dia i hem organitzat el millor casal d’estiu per a nens de 4 a 13 anys 100% en anglès!

És el casal més divertit d’anglès complementat amb tot d’activitats i la millor qualitat educativa basada en STEAM on l’eix central és l’aprenentatge i la pràctica de l’idioma anglès.

No ho deixis escapar!Els nens parlaran i aprendran anglès mentre es diverteixen molt amb les diferents activitats durant tot el dia.

Setmana 1 : del 01/07 al 05/07.

Setmana 2 : del 8/07 al 12/07.

Setmana 3 : del 15/07 al 19/07.

Setmana 4 : del 22/07 al 26/07.

Horaris:

• Matí: 09:00 – 13:00

• Tot el dia: 09:00 – 16:30 (*)

Preu matí: 120€ / setmana.

Preu tot el dia: 160€ / setmana.

Flexibilitat. Possibiltat  d’inscriure’s per setmanes individuals. No és necessari l’assistència en setmanes correlatives. Acollida en horari complert  fins a les 17h (de 16:30 a 17:00)  sense cost extra.

10% de descompte pel segon germà.

(*) Si els nens s’inscriuen al casal d’estiu en anglès pel dia complet, hauran de portar el dinar de casa.

 

Les sortides les  farem als parcs propers al nostre centre. Així, aprofitem el bon temps per realitzar diverses activitats a l’aire lliure on practicarem vocabulari i expressions en anglès del projecte global de la setmana. Aquestes estones a l’aire lliure els nens podran esbargir-se tan com vulguin.

Cursos


News


TIBIDABO ACTIVITY

Fun activities are a vital part of teaching English at Escola Comunica’t. We know how to inspire students to love English and learn it with […]

Llegir més