CURSOS INTENSIUS NENS PETITS – FUNNY ENGLISH


FUNNY ENGLISH – NENS PETITS

Inici: dilluns 02/07/2018

Fi: divendres 27/07/2018

Freqüència: De dilluns a divendres

Intensitat: 1 hora de dilluns a divendres

Horaris:

•Tarda: 17:00 – 18:00

Duració: 20 hores

Preu: 215 € /tot inclòs (matrícula,material, informe personalitzat…)

DESCOMPTES

Aconsegueix fins a un 15%

(5% + 5% + 5%)

• 5% per alumnes i els seus familiars i per ex- alumnes.

• 5% si la inscripció és abans del 21/06/2018.

• 5% per aturats o famílies nombroses o famílies monoparentals.

MATRICULA OBERTA

Destinataris: Aquest curs està dirigit a nens de 4 a 6 anys.

Estructura de les classes: Les classes estan enfocades a perquè els més petits comencin a tenir un contacte diari amb l’anglès. Hem de ser conscients que el més important per l’aprenentatge de qualsevol idioma és tenir contacte gairebé diari amb ell, que es converteixi en un fet natural i quotidià, ja que els nens d’aquestes edats i més petits aprenen per imitació i repetició. Per aixó es tan important que cada dia estiguin en contacte amb l’idioma. Evidentment aquestes classes són totalment lúdiques on els alumnes van adquirint vocabulari i expressions, però el que és millor de tot, van interioritzant un nou idioma de manera natural.

Tots els nostres cursos d’anglès per nens petits posen l’accent en el desenvolupament de dos apartats:

•expressió oral.

•comprensió auditiva.

No importa si el nen/a sigui introvertit o no, els nostres professors són de la nostra escola d’idiomes són molt professionals i s’encarreguen que cada alumne tingui la seva oportunitat per poder expressar-se sigui el nen introvertit o extravertit. A més a més els pares rebreu cada dia una e-mail amb la informació del que han fet a classe per si voleu repassar-lo a casa i d’aquesta manera aconseguir que de set dies que té la setmana, els vostres fills tinguin contacte amb l’anglès tots els dies. Així es crearà un entorn favorable a l’aprenentatge de l’idioma sense que els hi resulti gens costos. També al finalitzar el curs els alumnes faran una avaluació bàsicament oral del que han après i els pares rebreu a casa l’informe respectiu.

Al finalitzar el curs els pares rebran a casa un informe de com ha anat el curs i com el professor veu els seus fills per l’aprenentatge de l’idioma.

Cursos


News