CURSOS INTENSIUS NENS i JOVES – GENERAL ENGLISH


GENERAL ENGLISH – NENS i JOVES

Inici: dilluns 03/07/2017

Fi: divendres 28/07/2017

Freqüència: De dilluns a divendres

Intensitat: 1h30 minuts de dilluns a divendres

Horaris:

•Matí: 09:30 – 11:00

•Tarda: 16:30 – 18:00 / 17:30 – 19:00

Duració: 30 hores

Preu: 270 € /tot inclòs (matrícula,material, informe personalitzat…)

DESCOMPTES

Aconsegueix fins a un 15%

(5% + 5% + 5%)

• 5% per alumnes i els seus familiars i per ex- alumnes.

• 5% si la inscripció és abans del 21/06/2017.

• 5% per aturats o famílies nombroses o famílies monoparentals.

MATRICULA OBERTA

Destinataris: Aquest curs està dirigit a nens i joves de 7 a 17 anys de tots els nivells.

Estructura de les classes: El nostre enfocament és dinàmic i actual. Els cursos estan basats en la conversa. L’alumne va adquirint vocabulari i expressions noves de temes interessants per les seves edats i al mateix temps corregint els errors en les estructures gramaticals, que són fonamentals per aprendre bé qualsevol idioma. Per millorar la seva expressió oral les activitats són dinàmiques i divertides. Per aquest motiu les classes estan dividides en dues parts, la primera, que dura una hora, on l’alumne treballa per millorar i avançar amb l’idioma a través dels exercicis i les activitats lúdiques i la segona part on es fa èmfasis en agafar fluïdesa i rapidesa en l’expressió oral mitjançant jocs, representacions, imitacions, cançons etc.

Tots els nostres cursos d’anglès ajuden els alumnes a desenvolupar i avançar els seus coneixements i habilitats en els 4 punts bàsics de l’aprenentatge d’idiomes:

•expressió oral.

•comprensió auditiva.

•expressió escrita

•comprensió lectora

No importa si el nen/a sigui introvertit o no, els nostres professors són molt professionals així que s’encarreguen de que cada alumne tingui la seva oportunitat per poder expressar-se. Quedareu sorpresos en comprovar com augmenten la confiança i seguretat dels vostres fills a l’hora de parlar en anglès.

Al finalitzar el curs els alumnes faran una avaluació del que han après a classe i rebran a casa un informe respectiu de la nostra escola idiomes Barcelona.

Cursos


News


És hora de Mock Exam!!!

El proper dissabte 3 de març farem el Mock Exam a la nostra escola. Està dirigida als nostres alumnes actuals que es volen presentar als […]

Llegir més

FEBRER: LLIBRES I CINE!!!

Qui ha dit que llegir es avorrit?! Llegir és màgic!! Potencia la imaginació, adquireixes nou vocabulari i expressions i a més alhora que aprens un […]

Llegir més

Creant el PONG!

Aquí teniu algunes fotos del taller de divendres on ens ho varem passar molt bé i varem fer el nostre primer joc d’ordinador el PONG!

Llegir més