CURSOS INTENSIUS NENS (DE 7 A 12 ANYS) – GENERAL ENGLISH


GENERAL ENGLISH – NENS (DE 7 A 12 ANYS)

Inici: dilluns 02/07/2018

Fi: divendres 27/07/2018

Freqüència: De dilluns a divendres

Intensitat: 1h30 minuts de dilluns a divendres

Horaris:

•Matí: 09:30 – 11:00

•Tarda: 16:30 – 18:00 / 17:30 – 19:00

Duració: 30 hores

Preu: 270 € /tot inclòs (matrícula,material, informe personalitzat…)

DESCOMPTES

Aconsegueix fins a un 15%

(5% + 5% + 5%)

• 5% per alumnes i els seus familiars i per ex- alumnes.

• 5% si la inscripció és abans del 21/06/2018.

• 5% per aturats o famílies nombroses o famílies monoparentals.

MATRICULA OBERTA

Destinataris: Aquest curs està dirigit a nens de 7 a 12 anys de tots els nivells.

Estructura de les classes: El nostre enfocament és dinàmic i actual. Els cursos estan basats en la conversa. L’alumne va adquirint vocabulari i expressions noves de temes interessants per les seves edats i al mateix temps corregint els errors en les estructures gramaticals, que són fonamentals per aprendre bé qualsevol idioma. Per millorar la seva expressió oral les activitats són dinàmiques i divertides. Per aquest motiu les classes estan dividides en dues parts, la primera, que dura una hora, on l’alumne treballa per millorar i avançar amb l’idioma a través dels exercicis i les activitats lúdiques i la segona part on es fa èmfasis en agafar fluïdesa i rapidesa en l’expressió oral mitjançant jocs, representacions, imitacions, cançons etc.

Tots els nostres cursos d’anglès ajuden els alumnes a desenvolupar i avançar els seus coneixements i habilitats en els 4 punts bàsics de l’aprenentatge d’idiomes:

•expressió oral.

•comprensió auditiva.

•expressió escrita

•comprensió lectora

No importa si el nen/a sigui introvertit o no, els nostres professors són molt professionals així que s’encarreguen de que cada alumne tingui la seva oportunitat per poder expressar-se. Quedareu sorpresos en comprovar com augmenten la confiança i seguretat dels vostres fills a l’hora de parlar en anglès.

Al finalitzar el curs els alumnes faran una avaluació del que han après a classe i rebran a casa un informe respectiu de la nostra escola idiomes Barcelona.

Cursos


News


DATES EXÀMENS 2on TRIMESTRE

Aquestes són les dates dels exàmens del segon trimestre dels grups d’anglès dividits per grups. Els nens petits només fan examen oral. Revision class: 12/03/2018 […]

Llegir més

And the winners are……

Aquest es el resultat final de la nostra quiniela And the winners are…… Ja tenim els guanyadors del concurs dels Oscars 2018. Hi hagut un […]

Llegir més