CURSOS INTENSIUS DE CONVERSA PER JOVES I ADULTS


GENERAL ENGLISH – JOVES i ADULTS

Inici: dilluns 01/07/2019

Fi: dijous 25/07/2019

Freqüència: De dilluns a dijous

Intensitat: 2 hores de dilluns a dijous

Horaris:

• Matí: 10:00 – 12:00 / 12:00 a 14:00

• Tarda: 18:00 – 20:00 / 20:00 – 22:00

Duració: 32 hores

Preu: 285 € /tot inclòs (matrícula,material, informe personalitzat…)

DESCOMPTES

Aconsegueix fins a un 15%

(5% + 5% + 5%)

• 5% per alumnes i els seus familiars i per ex- alumnes.

• 5% si la inscripció és abans del 21/06/2019.

• 5% per aturats o famílies nombroses o famílies monoparentals.

MATRICULA OBERTA

Destinataris: Aquest curs està dirigit a adults de totes les edats i nivells, tan si són principiants com si ja tenen uns coneixements molt avançats d’anglès. Estan pensats per alumnes que volen avançar més ràpid com per alumnes que els hi costa alguna part de l’idioma i volen millorar-la per seguir el curs vinent al següent nivell amb més força i seguretat.
El nostre enfocament comunicatiu anima i motiva a tots els estudiants, fins i tot als principiants, a participar de forma activa en totes les classes parlant en anglés i practicant la conversa. Aquest cursos són molts frescos, donen la sensació de que s’aprèn molt en poc temps, aixó es degut a la seva freqüència quasi diària que fa que els alumnes facin una semi – immersió en l’idioma, ja que gairebé cada dia l’han d’utilitzar i practicar de forma dinàmica.

Desenvolupar les teves habilitats en pràctiques i activitats de classe variades que integren els 4 punts bàsics en l’aprenentatge d’idiomes (expressió oral, comprensió oral, comprensió escrita i expressió escrita) utilitzant una gran varietat d’activitats lúdiques i participatives a classe i material.

Millorar i avançar en la teva gramàtica, vocabulari, expressions i pronunciació amb exercicis dinàmics de tot tipus.

Agafar rapidesa i fluïdesa en l’expressió oral en anglès, en grup o en parelles, sota la supervisió del professor. Per obtenir més seguretat a l’hora de parlar.

Al finalitzar el curs els alumnes faran una avaluació del que han après a classe i rebran a casa un informe respectiu de la nostra escola idiomes Barcelona.

Cursos


News


TIBIDABO ACTIVITY

Fun activities are a vital part of teaching English at Escola Comunica’t. We know how to inspire students to love English and learn it with […]

Llegir més