Creative English Class (ages 9 – 12)


Inici: 15 de setembre del 2020

Fi:  22 de juny del 2021

Intensitat: 3 hores setmanals.

Horaris: 2 dies o 4 dies per setmana.

2 dies
a la setmana(2h/set.)

Dilluns i dimecres
17:30 a 19:00

Dimarts i dijous
17:30 a 19:00

2 dies(1h30m/set.)
Dilluns-Dimecres o Dimarts-Dijous

16:45 a 17:30(*)

4 dies(3h/set.)
Dilluns-Dimarts-Dimecres-Dijous

16:45 a 17:30(*)

(*) La nostra escola d’idiomes a Barcelona dona un servei gratuït de portar o recollir els nens a la seva escola. A partir de 6 nens per escola. Consultar a quines escoles del barri es dona aquest servei.

Duració aprox.: 106 hores.

Seguiment de les classes: Els alumnes reben cada dia de classe un e-mail amb la següent informació: assistència, el que s’ha fet a classe i els deures si és qui hi ha. Això va bé per no perdre el fil si algun dia un alumne no pot venir a clase.

Exàmens trimestrals: Al finalitzar cada trimestre escolar del curs els alumnes faran un examen d’avaluació i rebran a casa l’informe respectiu. Aquest examens són del mateix format que dels exàmens oficials de Cambridge

Destinataris:
Estan pensats per a joves estudiants (Young Learners) de primària . Els nostres cursos ofereixen una base sòlida en anglès que ajudarà als estudiants a agafar confiança i perdre la vergonya alhora de desenvolupar-se en aquest idioma. Augmentarà el seu vocabulari i millorarara la seva precisió i la seva pronunciació, d’una manera participativa i activa a l’aula. En alguns nivells, es poden preparar per obtenir títols de la Universitat de Cambridge (YLE).

Estructura de les classes:
El nostre enfocament comunicatiu anima i motiva a tots els estudiants, fins i tot als principiants, a participar de forma activa en totes les classes. El fil conductor a les classes és la conversa. En aquest cursos els alumnes avancen pas a pas i amb seguretat. Els seus coneixements i habilitats creixent de forma gradual i sense pausa durant el curs.

PREPARACIÓ PELS EXAMENS OFICIALS YLE DE CAMBRIDGE

cambridge nens angles

Podeu trovar més informaciósobre aquests exàmens en els següents enllaços:
Els exàmens en concret són:
Starters
Movers
Flayers

Els nostres cursos et proporcionen una base sòlida en anglès i t’ajudaran a:

  • Desenvolupar les teves habilitats en pràctiques i activitats de classe variades que integren els 4 punts bàsics en l’aprenentatge d’idiomes (expressió oral, comprensió oral, comprensió escrita i expressió escrita) utilitzant una gran varietat d’activitats lúdiques i participatives a classe i material.
  • Agafar rapidesa i fluïdesa en l’expressió oral en anglès, en grup o en parelles, sota la supervisió del professor. Per obtenir més seguretat a l’hora de parlar.
  • Millorar i avançar en la teva gramàtica, vocabulari, expressions i pronunciació amb exercicis dinàmics de tot tipus.
  • Guanyar confiança i motivació gràcies als comentaris dels projectes i tasques d’avaluació.

Duració i calendari

Els cursos extensius tenen una durada de 9 mesos i mig per estudiants de infatil i primària comencen a mitjans de setembre seguint el calendari escolar i acaben al juny. Els cursos estan dividits  en 3 trimestres .

Freqüència i intensitat

S’imparteixen tres hores de classe a la setmana, la qual cosa permet un aprenentatge profund i gradual per part de l’alumne, que manté un contacte constant amb l’idioma durant un llarg període de temps.

Seguiment personalitat

Al final de cada trimestre es fa una avaluació acompanyada d’un informe per fer un seguiment personalitzat de cada alumne. A més a més tots els alumnes i els seus pares reben cada dia de classe información per email d’assistència, el que s’ha fet a classe i els deures.

Aprenentatge assegurat

Tenim un 99% d’aprovats als exàmens oficials i la gran majoria ho fa amb bona nota. Degut a que els exàmens que fem a la nostra escola segueixen el mateix format que els exàmens oficials de Cambridge. Aconseguim que els alumnes siguin capaços de dominar l’expressió oral(speaking), la comprensió oral(listening), l’expressió escrita(writing) i la comprensió escrita(reading).

Cursos


News