General English Joves (12 a 17 anys)


Inici: 1 5de setembre del 2020

Fi:  22 de juny del 2021

Intensitat: 3 hores “obligatòries” dividides en 2 dies mes 1 hora extra de conversa voluntària i gratuïta.

Horaris: 2 dies o 1 dia per setmana.

2 dies
a la setmana

Dilluns i dimecres
19:00 a 20:30
20:30 a 22:00

Dimarts i dijous
15:15 a 16:45
19:00 a 20:30
20:30 a 22:00

Dimecres i divendres
15:15 a 16:45

1 dia
a la setmana

Divendres
18:00 a 21:00

Dissabte
10:00 a 13:00

Duració aprox.: 106 hores + 30 hores de conversa.

Hora voluntària: Cada divendres de 20:15 a 21:15 de la tarda hi ha una hora gratuïta de conversa per diferents nivells. Aconsellem venir a partir de 15-16 anys.

Seguiment de les classes: Els alumnes i els seus pares si també ho dessitgen reben cada dia de classe un e-mail amb la següent informació: assistència, el que s’ha fet a classe i els deures si és qui hi ha. Això va bé per no perdre el fil si algun dia un alumne no pot venir a clase.

Destinataris:
Estan pensats per a joves estudiants (Young Learners) de secundària en tots els nivells fins al Proficiency. Els nostres cursos ofereixen una base sòlida en anglès que ajudarà els estudiants a agafar confiança i perdre la vergonya alhora de desenvolupar-se en aquest idioma. Augmentaràs el teu vocabulari i milloraràs la teva precisió gramatical i la pronunciació, d’una manera participativa i activa a l’aula. També et pots preparar per obtenir títols de la Universitat de Cambridge.

Estructura de les classes:
El nostre enfocament comunicatiu anima i motiva a tots els estudiants, fins i tot als principiants, a participar de forma activa en totes les classes. El fil conductor a les classes és la conversa(speaking). En aquest cursos els alumnes avancen pas a pas i amb seguretat. Els seus coneixements i habilitats creixent de forma gradual i sense pausa durant el curs.

PREPARACIÓ PELS EXAMENS OFICIALS ESOL DE CAMBRIDGE

Nivell

Nivell del consell d’Europa

Exàmens de Cambridge

Elementary

A1

Pre-Intermediate

A2

Intermediate

B1.1

PET

First Certificate

B2

FCE

Higher

C1.1

Advanced

C1.2

CAE

Profiency

C2

CPE

examens oficials

Els nostres cursos et proporcionen una base sòlida en anglès i t’ajudaran a:

  • Desenvolupar les teves habilitats en pràctiques i activitats de classe variades que integren els 4 punts bàsics en l’aprenentatge d’idiomes (expressió oral, comprensió oral, comprensió escrita i expressió escrita) utilitzant una gran varietat d’activitats lúdiques i participatives a classe i material.
  • Millorar i avançar en la teva gramàtica, vocabulari, expressions i pronunciació amb exercicis dinàmics de tot tipus.
  • Agafar rapidesa i fluïdesa en l’expressió oral en anglès, en grup o en parelles, sota la supervisió del professor. Per obtenir més seguretat a l’hora de parlar.
  • Guanyar confiança i motivació gràcies als comentaris dels projectes i tasques d’avaluació.

Duració i calendari

Els cursos extensius tenen una durada de 9 mesos i mig per estudiants de primària i secundaria que comencen a mitjans de setembre seguint el calendari escolar, acaben al juny. Els cursos estan dividits  en 3 trimestres.

Freqüència i intensitat

S’imparteixen tres hores de classe a la setmana, la qual cosa permet un aprenentatge profund i gradual per part de l’alumne, que manté un contacte constant amb l’idioma durant un llarg període de temps.

Seguiment personalitat

Al final de cada trimestre es fa una avaluació acompanyada d’un informe per fer un seguiment personalitzat de cada alumne. A més a més tots els alumnes cada dia de classe reben información per email d’assistència, el que s’ha fet a classe i els deures.

Aprenentatge assegurat

Tenim un 99% d’aprovats als exàmens oficials i la gran majoria ho fa amb bona nota. Degut a que els exàmens que fem a la nostra escola segueixen el mateix format que els exàmens oficials de Cambridge. Aconseguim que els alumnes siguin capaços de dominar l’expressió oral(speaking), la comprensió oral(listening), l’expressió escrita(writing) i la comprensió escrita(reading).

MATRÍCULA OBERTA

Fes-te seguidor del nostre Facebook i ACONSEGUEIX 15 €

[http://www.facebook.com/EscolaComunicat]

Cursos


News