General English Adults (+ de 18 anys)


Inici: 1 d’octubre del 2020

Fi:  22 de juny del 2021

Intensitat: 3 hores “obligatòries” dividides en 2 dies mes 1 hora extra de conversa voluntària i gratuïta.

Horaris: 2 dies o 1 dia per setmana.

2 dies
a la setmana

Dilluns i dimecres
09:30 a 11:00
19:00 a 20:30
20:30 a 22:00

Dimarts i dijous
09:30 a 11:00
19:00 a 20:30
20:30 a 22:00

1 dia
a la setmana

Divendres
18:00 a 21:00

Dissabte
10:00 a 13:00

Duració aprox.: 100 hores + 30 hores de conversa.

Hora voluntària: Cada divendres de 20:15 a 21:15 de la tarda hi ha una hora gratuïta de conversa per diferents nivells.

Seguiment de les classes: Els alumnes reben cada dia de classe un e-mail amb la següent informació: assistència, el que s’ha fet a classe i els deures si és qui hi ha. Això va bé per no perdre el fil si algun dia un alumne no pot venir a clase.

Destinataris:
Aquest curs està dirigit a adults de totes les edats i nivells, tan si són principiants com si ja tenen uns coneixements molt avançats d’anglès. Estan pensats per combinar-los amb la vida privada i laboral de cada alumne.

En aquests cursos t’ajudarem a guanyar confiança a l’hora de parlar, escoltar i escriure. Augmentaràs el teu vocabulari i milloraràs la teva precisió gramatical i la pronunciació, d’una manera participativa i activa a l’aula. En alguns, et pots preparar per obtenir títols de la Universitat de Cambridge.

Estructura de les classes:
El nostre enfocament comunicatiu anima i motiva a tots els estudiants, fins i tot als principiants, a participar de forma activa en totes les classes. El fil conductor a les classes és la conversa. En aquest cursos els alumnes avancen pas a pas i amb seguretat. Els seus coneixements i habilitats creixent de forma gradual i sense pausa durant el curs.

PREPARACIÓ PELS EXAMENS OFICIALS ESOL DE CAMBRIDGE

Nivell

Nivell del consell d’Europa

Exàmens de Cambridge

Elementary

A1

Pre-Intermediate

A2

Intermediate

B1.1

PET

First Certificate

B2

FCE

Higher

C1.1

Advanced

C1.2

CAE

Profiency

C2

CPE

examens oficials

Els nostres cursos et proporcionen una base sòlida en anglès i t’ajudaran a:

  • Desenvolupar les teves habilitats en pràctiques i activitats de classe variades que integren els 4 punts bàsics en l’aprenentatge d’idiomes (expressió oral, comprensió oral, comprensió escrita i expressió escrita) utilitzant una gran varietat d’activitats lúdiques i participatives a classe i material.
  • Millorar i avançar en la teva gramàtica, vocabulari, expressions i pronunciació amb exercicis dinàmics de tot tipus.
  • Agafar rapidesa i fluïdesa en l’expressió oral en anglès, en grup o en parelles, sota la supervisió del professor. Per obtenir més seguretat a l’hora de parlar.

Duració i calendari

Els cursos extensius tenen una durada de 9 mesos per adults i de 9 mesos i mig per estudiants de primària i secundaria, els estudiants comencen a mitjans de setembre i els adults a l’octubre seguint el calendari escolar, tots acaben al juny. Els cursos estan dividits  en trimestres o quadrimestres.

Freqüència i intensitat

S’imparteixen tres hores de classe a la setmana, la qual cosa permet un aprenentatge profund i gradual per part de l’alumne, que manté un contacte constant amb l’idioma durant un llarg període de temps.

Seguiment personalitat

Al final de cada trimestre o quadrimestre es fa una avaluació acompanyada d’un informe per fer un seguiment personalitzat de cada alumne. A més a més tots els alumnes cada dia de classe reben información per email d’assistència, el que s’ha fet a classe i els deures.

Aprenentatge assegurat

Tenim un 99% d’aprovats als exàmens oficials i la gran majoria ho fa amb bona nota. Degut a que els exàmens que fem a la nostra escola segueixen el mateix format que els exàmens oficials de Cambridge. Aconseguim que els alumnes siguin capaços de dominar l’expressió oral(speaking), la comprensió oral(listening), l’expressió escrita(writing) i la comprensió escrita(reading).

MATRÍCULA OBERTA

Fes-te seguidor del nostre Facebook i ACONSEGUEIX 15 €

[http://www.facebook.com/EscolaComunicat]

Cursos


News