Més idiomes: Alemany, Francès, Italià…


VALOR AFEGIT PEL TEU CV

• FRANCÈS
• ALEMANY
• RUS
• ITALIÀ
• CATALÀ
• ESPANYOL PER ESTRANGERS
• CROAT
• XINÈS

Organitzem grups a partir de 4 alumnes i fem grups a mida.

Inici: octubre / novembre del 2020

Fi:  22 juny del 2021

Intensitat: 1h + 30 minuts / 3 hores setmanals.

Horaris: 2 dies o 1 dia per setmana.

2 dies
a la setmana

Dilluns i dimecres
17:30 a 19:00
19:00 a 20:30
20:30 a 22:00

Dimarts i dijous
17:30 a 19:00
19:00 a 20:30
20:30 a 22:00

1 dia
a la setmana

Divendres tarda
18:00 a 21:00

Dissabte matí
10:00 a 13:00

Duració aprox.: 85 hores.

Seguiment de les classes: Els alumnes reben cada dia de classe un e-mail amb la següent informació: assistència, el que s’ha fet a classe i els deures si és qui hi ha. Això va bé per no perdre el fil si algun dia un alumne no pot venir a clase.

Exàmens quadrimestrals: Al finalitzar cada quadrimestre escolar del curs els alumnes faran un examen d’avaluació i rebran a casa l’informe respectiu. Aquest examens són del mateix format que dels exàmens oficials de Cambridge

Estructura de les classes:
El nostre enfocament comunicatiu anima i motiva a tots els estudiants, fins i tot als principiants, a participar de forma activa en totes les classes. El fil conductor a les classes és la conversa. En aquest cursos els alumnes avancen pas a pas i amb seguretat. Els seus coneixements i habilitats creixent de forma gradual i sense pausa durant el curs.

Destinataris:
Aquest curs està dirigit a joves i adults de totes les edats. Estan pensats per alumnes que volen conexier un altre idioma nou i donar valor afegit al seu curriculum.

Els nostres cursos et proporcionen una base sòlida en anglès i t’ajudaran a:

  • Desenvolupar les teves habilitats en pràctiques i activitats de classe variades que integren els 4 punts bàsics en l’aprenentatge d’idiomes (expressió oral, comprensió oral, comprensió escrita i expressió escrita) utilitzant una gran varietat d’activitats lúdiques i participatives a classe i material.
  • Agafar rapidesa i fluïdesa en l’expressió oral en anglès, en grup o en parelles, sota la supervisió del professor. Per obtenir més seguretat a l’hora de parlar.
  • Millorar i avançar en la teva gramàtica, vocabulari, expressions i pronunciació amb exercicis dinàmics de tot tipus.
  • Guanyar confiança i motivació gràcies als comentaris dels projectes i tasques d’avaluació.

Duració i calendari

Els cursos extensius tenen una durada de 8 mesos seguint el calendari escolar i acaben al juny. Els cursos estan dividits en 2 quadrimestres.

Freqüència i intensitat

S’imparteixen tres hores de classe a la setmana, la qual cosa permet un aprenentatge profund i gradual per part de l’alumne, que manté un contacte constant amb l’idioma durant un llarg període de temps.

Seguiment personalitat

Al final de cada quadrimestre es fa una avaluació acompanyada d’un informe per fer un seguiment personalitzat de cada alumne. A més a més tots els alumnes i els seus pares reben cada dia de classe información per email d’assistència, el que s’ha fet a classe i els deures.

Aprenentatge assegurat

Tenim un 99% d’aprovats als exàmens oficials i la gran majoria ho fa amb bona nota. Degut a que els exàmens que fem a la nostra escola segueixen el mateix format que els exàmens oficials. Aconseguim que els alumnes siguin capaços de dominar l’expressió oral(speaking), la comprensió oral(listening), l’expressió escrita(writing) i la comprensió escrita(reading).

MATRÍCULA OBERTA

Fes-te seguidor del nostre Facebook i ACONSEGUEIX 15 €

[http://www.facebook.com/EscolaComunicat]

Cursos


News