OZOBOT CITY 🏪🏤🏥🌉🌆– WORKSHOP IN ENGLISH


Ha estat un taller molt complet. Per un costat els nens van fer la construcció de cases, gratacels, farmàcies, restaurants, parcs, estacions de tren etc, i per l’altre van programar Ozobots Bit i Evo per a que facin una volta per la ciutat.

Va ser molt divertit l’historia que van inventar els petitons: l’Evo havia d’anar a recollir el seu amic Bit que venia de visita amb tren 🚂. El codi que van utilitzar a l’estació de tren va ser “pause for 3 seconds” perquè havia de recollir-lo i havia d’esperar a fora l’estació. Després, juntets havien d’anar a visitar la família de l’Evo que vivia en un dels gratacels 🌃, i més tard van anar a dinar al restaurant i desprès per fer la digestió a jugar al parc 🎡.

Molta diversió per els Ozobots i molta diversió pels nens!

Escola Idiomes Barcelona