WORKSHOP WITH SANTA – MÉS QUE UN ÈXIT!


WORKSHOP WITH SANTA – MÉS QUE UN ÈXIT!

Cada nen te curiositat pel senyor grassonet vestit de vermell amb la barba llarga, que els porta regals d’amagat mentre dormen.
Qui és exactament? D’on ve?
Alguns diuen que ve del Pol del Nord, els més grans els hi sona que ve de Finlàndia…

Però el més important és que ve, i si pots passar una estona amb ell i fer coses divertides com per exemple cantar, ballar, fer manualitats, xerrar i…el més atractiu de tot…buscar el teu regal sota de l’arbre de Nadal… això ja és la bomba!

Tot això és el que va passar passar a l’Escola Comunica’t divendres passat.
El Pare Noel ve cada any, però aquest any va decidir venir a fer un taller molt divertit amb els nens. Hi havia tanta demanda per venir que, aquells pobrets que es volien apuntar a l’últim moment es van quedar sense places… Però no passa res! L’Escola Comunica’t és una de les destinacions obligatòries del Santa, així que, qui no ha pogut fer el taller amb ell aquest any, segur que l’any que ve podrà.

Els nens s’ho van passar molt bé amb el Pare Noel perquè li podien fer moltes preguntes, tocar-lo, ballar amb ell, riure, fer-li pessigolles…però també van treballar amb seriositat, van fer uns petits arbres de Nadal, ninots de neu, floquets,.. van fer de tot. Els nens van ser uns artistes de veritat! Els veritables protagonistes.

Desgraciadament les dues hores de taller van passar molt ràpid, i molts nens es van quedar amb ganes de més.

Però El Santa està molt ocupat en aquestes dates i ha de visitar a nens de tot el mon, així que estem molt agraïts que com a mínim hem pogut a gaudir amb ell aquesta estona.

Thank you, Santa, for coming to our school and Merry Christmas!!!

Escola Idiomes Barcelona