TALLERS CREATIUS D’ANGLÈS EN FAMILIA: INICIACIÓ OZOBOT


A l’Escola Comunica’t des de que vam obrir, ja fa 15 anys, ens agrada fer activitats en família i per la família, on els pares, mares, avis, avies etc. puguin compartir amb els seus fills moments molt divertits i aprendre moltes coses.

Des del principi, al 2005, quan organitzàvem viatges pels alumnes adults de l’escola per arreu d’ Europa per practicar anglès i aprendre noves tradicions i cultures fins a dia d’avui que organitzem els tallers creatius en família, el que més ens motiva és veure com tots els membres de la família volen compartir amb nosaltres les activitats que realitzem.
També durant tots aquest anys hem fet i fem dinars i sopars, competicions i “quiz nights” i moltes extra activitats per totes les edats.

Aquest diumenge passat, com podeu observar en aquetes fotos, ens vam trobar amb els pares dels alumnes de l’escola per fer un taller creatiu “INICIACIÓ OZOBOT”, on tan els pares com els nens van participar en l’aprenentatge de les noves tecnologies aplicades a l’aula en l’ensenyament de l’anglès.

Ja que l’Escola Comunica’t va ser la primera acadèmia d’idiomes a Barcelona en introduir els robots com a eina lúdica a les classes d’anglès, volíem ensenyar als pares la importància d’introduir noves competències, com el fet de saber programar o codificar, des de que som ben petits. A més a més, tan els nens com els pares havien de parlar en anglès perquè el taller es va fer només en aquesta llengua.

Estem molt orgullosos de veure com unim famílies quan venen a compartir dues hores un diumenge per la tarda i crear projectes originals junts i també motivar-los a parlar en anglès entre ells ja que no hi ha gaires oportunitats per fer-ho a casa..

L’experiència va ser molt enriquidora per tothom, però els més feliços van ser els nens perquè a part de mostrar als seus pares el que saben fer, al final del workshop van guanyar unes polseres futuristes de l’Ozobot amb un pendrive amagat a dins!

Continuarem fent molts més tallers en família en anglès perquè ens agrada i és la nostra vocació, però sobretot per crear espais i moments on el més important és compartir-los amb els que més estimem.

Escola Idiomes Barcelona