EL 100% DELS ALUMNES HAN APROVAT ELS EXÀMENS OFICIALS


Felicitats Júlia

EL 100% DELS ALUMNES DE L’ESCOLA COMUNICA’T HAN APROVAT ELS EXÀMENS OFICIALS DE CAMBRIDGE

Felicitats a tots els alumnes de l’Escola Comunica’t que us heu presentat al FIRST, ADVANCED i PROFICIENCY i heu mostrar les vostres capacitats i talents als exàmens oficials!!! Després de tanta persistència i dedicació heu aconseguit uns resultats fantàstics! Estem molt orgullosos de vosaltres!!!

Qui se’n recorda dels dies quan les professores insistíem que entreguéssiu els “writings” en temps, que utilitzéssiu “connectors” mentre compareu les fotos, o que vinguéssiu a les classes de conversa…etc, etc? Potser érem pesades, però ja sabeu que era pel vostre benefici.
Quants cops vam sentir les excuses “No he tingut temps per fer els deures”,
“Uff.. Tenia un examen i no tenia temps per estudiar Use of English”… i les professores sempre insistíem que vinguéssiu a classe, que féssiu els vostres propis apunts i recuperéssiu el temps els dissabtes.

Alguns de vosaltres pensàveu que no aconseguiríeu mai el First o l’Advanced perquè “no teníeu talent per l’anglès”, però les professores us dèiem que la dedicació i la disciplina ofereixen molt millors resultats que la brillantés o el talent que no es desenvolupa.
Cadascú de vosaltres té potencial i és capaç d’aconseguir els seus objectius a la seva manera. I les proves de les vostres victòries són aquests resultats magnífics que heu aconseguit.

Hard work pays off!

Heu treballat i heu triomfat!

ENHORABONA TRIOMFADORS!!!

Escola Idiomes Barcelona