ENGLISH & CODING: SPRING


ENGLISH & CODING: SPRING
A l’Escola Comunica’t els alumnes han agafat els OZOBOTS i LA PROGRAMACIÓ molt seriosament! Estan totalment dedicats als seus PROJECTES i a les classes d’ANGLÈS.

Alguns alumnes han treballat en el projecte “Spring” i cadascú ha representat una part dels canvis que es produeixen a la primavera. Primer han preparat les imatges i el cami de l’Ozobot, i després ho han explicat amb molt de detall en ANGLÈS.

Per finalitzar han ajuntat tots els seus projectes individuals per crear-ne un de gran i per on l’Ozobot ha recorregut un llarg camí on s’exposen tots els canvis que es produeixen a la naturalesa durant la primavera.

Un cop el treball estava ben fet i acabat, han convidat a una altre classe per mostrar-los el que han fet. Els hi han fet preguntes en ANGLÈS per comprovar si també tenen coneixements dels canvis durant la primavera (i per comprovar si saben aquest VOCABULARI en ANGLÈS).

A l’altre classe els hi ha agradat molt la CREATIVITAT i L’ORIGINALITAT del PROJECTE i els ha sorprès la gran FLUÏDESA amb la que parlen els alumnes.

Estem orgullosos de ser LA PRIMERA ACADEMIA D’IDIOMES que fa servir els robots OZOBOTS en les classes d’ANGLÈS! on els alumnes a part de passar-ho bé aprenen molt.

Escola Idiomes Barcelona