ENGLISH & CODING: PROJECTS WITH OZOBOTS


ENGLISH & CODING: PROJECTS WITH OZOBOTS

Han passat ja mesos des de que a l’Escola Comunica’t estem fent servir els robots OZOBOTS en les classes d’ANGLÈS per potenciar Storytelling in English.

Apart de que els alumnes estan demostrant una CREATIVITAT increïble en els seus PROJECTES, també estem veient com estan desenvolupant diferents competències com per exemple el treballar en equip, el lideratge, l’aprenentatge a través dels seus errors, l’emprenedoria o la superació de nous reptes, i sobretot han millorat moltíssim la seva fluïdesa alhora de parlar ANGLÈS.

En cada classe aprenem algun codi nou o deduïm quin codi hem de fer servir i quin no, per arribar a la destinació, i després, cada classe fa el seu projecte: alguns són en grups i d’altres individuals.

Què aprenem exactament en ANGLÈS amb els projectes de PROGRAMACIÓ?
Primer de tot, molt de VOCABULARI i EXPRESSIONS que els alumnes han d’aprendre per poder explicar la seva historia. Juntament amb el vocabulari i les expressions afegim les estructures de GRAMÀTICA, sobretot els temps verbals, que han de fer servir correctament, depenent si l’historia passa cada dia, si està passant ara, si va passar o passarà.

I el més important: SPEAKING exclusivament en ANGLÈS. La correcta PRONUNCIACIÓ, ENTONACIÓ i la FLUÏDESA.


Després d’aquests mesos de treball dur però molt interessant podem dir que a l’Escola Comunica’t estem molt orgullosos de ser la LA PRIMERA ACADÈMIA D’IDIOMES a Barcelona que fa servir robòtica, concretament els Ozobots a les classes, i que sobretot estem orgullosos dels alumnes que ens han mostrat uns resultats fantàstics.

Aquí deixem els videos “Ozobot’s Typical Day” i “Ozobot goes shopping” juntament amb el vídeo dels alumnes que estan explicant com van fer el projecte i quin codis i materials van utilitzar per fer-los perquè ho pugueu comprovar vosaltres mateixos.

VIDEO:OZOBOT GOES SHOPPING (MAKING OFF)

VIDEO:OZOBOT GOES SHOPPING (PROJECT)

VIDEO:OZOBOT’S TYPICAL DAY (PROJECT)

Escola Idiomes Barcelona