SURTIDA AL CINEMA RENOIR FLORIDABLANCA – “A STAR IS BORN”


El diumenge passat vam anar amb els alumnes a veure la pel•lícula “A Star is Born”, un remake amb el debut de la cantant Lady Gaga com a actriu, i el debut de l’actor Bradley Cooper com a director. Encara que potser abans no erem gaire fans de Lady Gaga, ens va encantar la seva actuació en aquesta pel•lícula on interpreta una noia molt senzilla que coneix un músic famós amb qui s’enamora i comença cantar. Vam sortir impressionats del look natural de la Lady Gaga, de la seva innocència, tendresa, de la complicitat entre els actors, de la bona música i de la lletra i sobretot de la credibilitat de l’historia, que segons els crítics està “molt ben adaptada a l’era moderna”. En definitiva una pel•lícula extraordinària!
Segur que l’analitzarem a la classe i a més a més si algun alumne “músic” s’atreveix a portar la seva guitarra li dedicarem temps a alguna cançó!

Escola Idiomes Barcelona