NOVETAT!!! ANGLÈS amb PROGRAMACIÓ!!


NOVETAT!!!
JA HO TENIM!!!
ANGLÈS amb PROGRAMACIÓ!!

Com a escola INNOVADORA que som, l’Escola Comunica’t és la PRIMERA acadèmia d’idiomes que introdueix en l’ensenyament de l’idioma anglès ROBOTS com a eina LÚDICA de treball. Aquest any coneixerem nous personatges a classe: els OZOBOTS!!!

Tots els nostres alumnes petits i no tan petits podran desenvolupar la seva màxima CREATIVITAT, i tot això EN ANGLÈS!!!

Quin nen pot resistir a aprendre anglès mentre juga amb un robot?

Amb l’OZOBOT imaginarem diferents escenaris. Farem historietes pròpies! Farem construccions de pobles i ciutats! Farem tot el que se’ns ocorri – i sempre potenciant la imaginació i creativitat, treballant amb equip o individualment i exposant els nostres treballs EN ANGLÈS.

Els nens seran protagonistes del seu aprenentatge.

Què hi ha millor que això?

Us esperem amb ganes al nou curs 2018-2019!

APREN ANGLÈS PROGRAMANT

Escola Idiomes Barcelona