MYSTERY ESCAPE ROOM


Estimats alumnes

Voleu sentir-vos com Sherlock Holmes i resoldre un misteri increïble? I a més a més en anglès?

Doncs veniu amb nosaltres el proper dissabte 25 de març a les 14:00 del migdia a provar un dels jocs de moda actuals: Escape Room!!!

A part de practicar anglès, ens ho passarem molt bé mentre intenten descobrir la clau que ens permeti sortir de l’habitació en el temps indicat.

Quedarem a la 13:00 davant de l’escola per anar tot junts o bé a les 13:30 davant del local on es farà l’activitat.

El cost és de 20 €.

L’activitat està dirigida a joves i adults. Degut a que el cap de setmana s’esgoten molt ràpid les sessions, l’últim dia per inscriure’s a la recepció de l’escola és el proper dilluns dia 20. Per inscriure’s s’han d’abonar els 20 € de l’entrada. En cas de cancel•lació a ultima hora no s’abonaran els diners ja que el preu esta pensat per grups de 5 participants.

L’adreça és : Avda Diagonal, 111-113. Es pot arribar amb la línea vermella. Està a prop del centre comercial Les Glories.

Aquest es el resum del que farem:

La duració total de l’activitat es de 1h30.

A les 13:45 – 14:00 Benvinguda i presentació del joc mes vídeo “El misterio de la mansión”.

A les 14:00 – 15:00 Començament del joc. Cada equip tindrà 60 minuts per resoldre el misteri. La col•laboració, la comunicació, la observació, i el esperit de superació i d’equip seran la clau.

A les 15:00 – 15:15 Debriefing i sessió de fotos.

La temàtica es la següent :

“Una jove i rica hereva, Marie de Meauconduits, ha estat assassinada a la seva casa pairal a principis del segle passat. Ni l’assassí, ni l’arma homicida, han estat trobats, tampoc un motiu aparent. Per això, l’esperit de Marie segueix sent presoner dins de la mansió. La vostra missió seria dur a terme les investigacions sobre aquesta estranya mansió, i així aconseguir alliberar l’ànima de la jove dona. Amb la seva llibertat, obtindreu la vostra.”

Animeu-vos!!! Ens relaxarem abans de començar els exàmens del segon trimestre.
I sabeu què? El Neymar Jr ja l’ha probat!!!